De relatie

Onderlinge relaties

Een complexe neusreconstructie is een enorme uitdaging en misschien wel de moeilijkste van alle gezichtsplastische reconstructieve disciplines. Deze neusreconstructies vereisen een mix van vaardigheden en inzicht in verschillende gebieden.

 

Functionele neuscorrectie – Vaardigheden en inzicht op het gebied van het functioneren van de neus en het creëren van een functionele luchtstroom tijdens uw reconstructie.

 

Cosmetische neuscorrectie – Vaardigheden en inzicht op het gebied van de esthetische verschijning van de neus en bij een reconstructie een esthetisch mooie neus creëren.

 

Reconstructieve neuscorrectie – Vaardigheden en inzicht in het gebruik van rib- en oorkraakbeen om uw neuskraakbeenstructuur volledig te reconstrueren.

 

Huidkankerchirurgie – Vaardigheden en inzicht in het gebruik van huidflappen om de neus te reconstrueren.

 

Rhinologie (de studie van de sinussen en ziekten van de neus) – Vaardigheden en inzicht om de juiste diagnose te stellen en om eventuele sinus- of neuropathologische aandoeningen aan te pakken.

 

Micro vasculaire reconstructieve gezichtschirurgie – Vaardigheden en inzicht in vrije weefseloverdracht is een integraal onderdeel van elke grote neusreconstructie.

 

Expertise op elk gebied vult elkaar aan. Om de beste resultaten voor onze patiënten te bereiken, zijn onze specialisten gericht op reconstructieve chirurgie van de neus: een uitdagende, maar zeer dankbare specialisatie.

AFSPRAAK MAKEN? LAAT UW NUMMER ACHTER EN WIJ BELLEN U TERUG

Naam(Vereist)