Drs. Hade Vuyk

Over

Drs. Vuyk is KNO Arts gespecialiseerd in plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

 

Hade Vuyk is toonaangevend expert op het gebied van Nose Reconstruction en Nose Plastic Surgery. Hij brengt meer dan 30 jaar ervaring in neusreconstructie naar het team van de Nose Reconstruction Clinic. Hij is sinds 2016 werkzaam bij de Neusreconstructie kliniek.

 

Hij geeft zowel nationaal als internationaal lezingen over neusreconstructie en neusplastische chirurgie. Hij heeft veel gepubliceerd over de meeste aspecten van Nose Reconstruction en Nose Plastic Surgery, van neuscorrectie tot complexe reconstructie. Hij is de redacteur van het toonaangevende Europese leerboek over Gezichtsplastische Reconstructieve Chirurgie: het aanbevolen boek door de Europese Academie voor Gezichtsplastische Reconstructieve Chirurgie.

 

Leven

Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden en studeerde (cum laude) af in 1981. Hij volgde in 1985 de opleiding tot otolaryngoloog, gespecialiseerd in oor-, neus-, keel-, hoofd- en nekchirurgie aan het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar hij enkele jaren als staflid (van 1985 tot 1987) werkte. In die periode kon hij zich concentreren op plastische en reconstructieve gezichtschirurgie. Sinds 1986 werkt hij uitsluitend met patiƫnten voor gezichtsplastische of cosmetische gezichtschirurgie.

 

Van 1995 tot 2002 was hij voorzitter van de werkgroep “Plastische en reconstructieve gezichtschirurgie” van de Nederlandse Vereniging voor KNO en hoofd-halschirurgie. Sinds 1997 was hij verantwoordelijk voor een van de fellowshipprogramma’s van de Europese Academie voor Gezichtschirurgie. Drs. Vuyk is lid van de American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, de American Academy of Facial Surgery en de Dutch Association for Throat Nose and Throat Surgery of the Head and Neck.

AFSPRAAK MAKEN? LAAT UW NUMMER ACHTER EN WIJ BELLEN U TERUG

Naam(Vereist)