Specialisten voor de behandeling en correctie van neusvervormingen

Onze aanpak

Onze aanpak

Wij zijn getraind in de reconstructie van het hele gezicht (neus, boven- en onderkaak, keel, oren en oogleden), maar onze focus ligt op de neusreconstructie vanwege de complexiteit ervan.

Onze opleiding, huidige praktijk, ervaring en ons onderzoek stelt ons in staat om sub-specialisten te zijn in neusreconstructie en u de meest actuele en geavanceerde oplossingen aan te bieden.

Wij streven ernaar een uitgebreide service te bieden voor alle soorten neusreconstructies, van eenvoudig tot complex. De focus van onze kliniek ligt echter op het aanpakken van ernstiger neusvervormingen.

Wij beschikken over de nieuwste technieken, waaronder 3D CT-reconstructie en beeldbewerkingssoftware om onze chirurgische resultaten te verbeteren.

We hebben een passie voor reconstructie van de neus. We proberen onze praktijk de ervaring van onze patiënten en onze resultaten voortdurend te verbeteren. Een audit van opeenvolgende complexe neusreconstructies, uitgevoerd door de heer Faris over een periode van meerdere maanden, heeft aangetoond:

100% was tevreden over het uiterlijk van de neus na de neusreconstructie (90% zeer tevreden, 10% tevreden)

100% van de patiënten gaven aan dat zij de heer Faris zouden aanbevelen aan vrienden en familie voor correctie van de neus

100% gaf aan dat zij het gevoel hadden dat zij voldoende informatie kregen over hun neusreconstructiechirurgie

100% van de patiënten gaf aan dat ze zich zeer gesteund voelden tijdens het chirurgische proces

100% van de patiënten gaf aan dat ze voldoende beschikbaarheid hadden voor vragen aan dr. Faris.

De kliniek heeft een actief onderzoeksprogramma dat ervoor zorgt dat patiënten toegang hebben tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van chirurgische correctie van neusvervormingen.