Specialisten voor de behandeling en correctie van neusvervormingen

De relatie tussen Rhinologie, Rhinoplastiek en neusreconstructie

De relatie tussen Rhinologie, Rhinoplastiek en neusreconstructie

Complexe neusreconstructie is een enorme uitdaging en misschien wel de moeilijkste van alle gezichtsplastische reconstructieve disciplines. Het vereist een mix van vaardigheden en inzicht in verschillende gebieden.

Functionele neuscorrectie – Vaardigheden en inzicht op het gebied van hoe de neus functioneert en het creëren van een functionele luchtstroom tijdens uw reconstructie.

Cosmetische neuscorrectie – Vaardigheden en inzicht op het gebied van de esthetische verschijning van de neus en ook bij een reconstructie een esthetisch mooie neus creëren.

Reconstructieve neuscorrectie – Vaardigheden en inzicht in het gebruik van rib- en oorkraakbeen om uw neuskraakbeenstructuur volledig te reconstrueren

Huidkankerchirurgie – Vaardigheden en inzicht in het gebruik van huidflappen om de neus te reconstrueren

Rhinologie (de studie van de sinussen en ziekten van de neus) – Vaardigheden en inzicht om de juiste diagnose te stellen en om eventuele sinus- of neuropathologische aandoeningen aan te pakken

Micro vasculaire reconstructieve gezichtschirurgie – Vaardigheden en inzicht in vrije weefseloverdracht is een integraal onderdeel van elke grote neusreconstructie.

Expertise op elk gebied vult elkaar aan. Om de beste resultaten voor onze patiënten te bereiken, zijn onze specialisten gericht op reconstructieve chirurgie van de neus, een uitdagend maar zeer dankbare specialisatie.

Complexe neusreconstructie